Halens

Ja halens, har blivit väldigt hippt på sistone . Jag funderar på en stor beställning , men eftersom det snart är jul och jag har lagt massor av bud på tradera som jag ej vet om än så får vi vänta.

Sakerna ;

Tyvärr är inte materiallet den bästa men .

Det har även blivit lite dyrare, båda klänningarna går på 499:- st.

vafan ska detta betyda?

Jag är inne på msn , sedan loggar T in och skriver det första av allt till mig :

va fan e de med dig igelkott.



Okej jag är jävligt trött, ont i halsen och har en jävlans pms . Men varför är allting så jobbigt just i dag .
Istället för att höra allt tjöt och klagande så får ni här en vacker bild i stället på lilla M.K


17:43

Dagens humör: PMS
Dagens mående: Fruktansvärt ont i halsen .
Dagens borde: Plugga , plugga .
Dagens frisyr: Har haft tofs hela dagen men nu köra jag utsläppt
Dagens smink: det vanliga .
Dagens klädsel: förut var det träningskläder, nu är det höga jeans svart linne och stor gråkofta.
Dagens planer: Kolla på tv&plugga, jag brode gå ner och hälsa på massa folk .
Dagens materiella vill ha: Allt som har med kläder att göra.
Dagens längtan: Tills jag får tummen ur och tar en sväng på shopping i göteborg.
Dagens fundering: Att jag kanske överragerade lite förut i skolan .
Dagens beroende:
Dagens tråkigaste: Skolan i mon.
Dagens tidning:
Dagens låt:  turn the page - metallica

Tips?

Jag behöver alla tips jag kan få.

Vad skall man köpa till sin älskade i julklapp?

Han brukar aldrig säga vad han vill ha, men jag vet några saker han är inne på men det är dyra saker och han sa att vi skall ta lungt med sådant nu eftersom vi skall på en lite tripp vecka 4 till sälen . Fasten vi snart varit tillsammans i två år så har vi aldrig varit på "semester" tillsammmans om inte husvagn och stockholm räknades . Ni vet, vi har liksom inte bott på ett flott hotell med massa lyx. Nästa åt blir det Thailand också ska bli ännu mysigare att visa han allt .


Men hjälp mig nu .


Själv önskar jag mig massor. Men några saker kan jag visa er här .


Tan Can , från eleven.se , 249 kr .
Library of Fragrance Bubble Gum Pick-Me-Up Spray
The Library Of Fragrance, så klart alla dofter önskar jag mig . 150 pix går dem på, och jag äger redan en som jag är förälskad i .

fifa 07 & en underbar person

Jag sitter vid min laptop och sneglar lite på T när han spelar fifa, han är så söt när han gör mål "yees" och sedan masserar han min rumpa , haha!   Och destutom får jag massa pussar, ibland älskar jag att liver är så här lätt att man bara kan ringa ett samtal och sedan är hela helgen upbokad med mys med den man älskar.

Detta kanske inte ni kalla romantik, men det är verkligen romantiskt att han sitter ochs spelar medans jag sitter och bloggar så att inte man gör en sak när den andra kollar på det tycker inte jag är romantiskt. Vi skall snart gå ner och göra en kladdkaka och kolla på matchen Sverige-Spanien .



Cory i den mest fantastiska fest blåsan .

H&M jul 2007

Är det inte helt underbart?
Jag fick syn på kjolen på H&M i borås och blev kär i första ögonkasten så nu är den min för bara 98 pix . 
Den fick följa med ut idag fasten det inte blev mer en bara stå i kö och knö sedan tröttnade jag och kjolen även mina vänner så vi åkte hem . Det var lite synd bara för jag hade verkligen sätt fram imot kvällen länge sedan jag var ute nu , och festade . Har bara blivit små hemma fester det senaste. Men men, jag är trött men ändå inte jag har en konstig känsla i kroppen ska snart rulla mig ner för trappand och ta mig lite svart kaffe , det sitter nog skönt nu . Imon kommer T och jag har planerat en liten överaskning .


Jag gillar modellen på bilden, sådär snyggt hår som jag hade när jag var liten .

Jag fick även med mig latex tightsen från gina idag, dem är min ögonsten .

Step up


Nu skall jag iväg med mina babes och köra step up, länge sedan jag var med eftersom jag alltid är trött/sjuk . Men nu jävl*r skall det bli träna av för jag måste få bort lite fett. Är ledig imon så jag och min underbara vännina skall ta oss till göteborg och köpa lite smått och gott, kvällen avslutas med v.i.p på nordic . Go helg va?

beställning från H&M

Fyller imon, och jag ska beställa kläder för några utav pengarna jag fick i lördags .
Kjol

kjol

väst

Tänk på detta


Världens finaste

WCT adidas skall bli min .
Zooma
Du är så fin, om jag får dig skall jag bära dig varenda dag. Sedan var det detta med mobil och kamera som jag verkligen behöver , haha!  Den mobilen jag vill ha är inte bra så jag fick välja en annan i samma kollektion .
Zooma
Och jag Linn har alltid otur med allt, så min fina kamera har tydligen utgått i svergie för att inga köpte den eller något, varför är vi svenska så jävla dumma? Men nu har jag ätnligen hittat en som passar mig .


Zooma
Den som jag ville ha ;

Lindex

Har några guldkorn, jag sk köpa nitväskan direkt jag får pengar, har redan en men jag är inte nöjd så jag ska ha denna . Kollat på den i två månadet och jag vill verkligen ha den så det blir den, sedan har jag sätt en chloe liknande väska


Den blir en önska till min födelsedag .

 
Stor mysig tröja .

Mysig mössa.

08:23

skolan, jag älskar verkligen att vara ledig men nu har jag faktiskt längtat. En veckas love är inget för mig, man hinner inte tänka att man är ledig förens man börjar igen. Detta lover har iförsig arit det värst som någonsin kommer bli , så jag hoppas att ni har haft det roligare en mig. Men haloween festen i lördags blev riktigt lyckad, tack för en underbar kväll . Jag gick upp halv 8 och klockan går så segt att jag skulle kunna gå och lägga mig igen, fast det vill jag inte. NU skall jag gå ner och göra i ordning mig, pusshej!

Halloween

Japp nu blir det halloween party, det ska bli riktigt kul .
Gick ju aldrig förra året, var ju i thailand och jag som älskar halloween kommer vara
utklädd till 100% , japp nu skall jag bara berätta vad jag ska vara . Det är kanske en liten konstig kombenation
en pinupa som skall ha blivit skjuten i huvudet och jag är bra på att göra skott och jag har massa lossas blod hemma så detta kommer bli bra, kommer nog bilder sedan .

Liten insperition


Jag skall nu voffla mitt hår sedan sätta upp en oskyldigt rosa band i håret, sedan skall jag ta på mig min ny sydda klänning och snöra ett band (rosa) runt den sedan skall jag ha ni vet en sådan där sak, strumpbyxerhållare lite konstigt ord skall jag ha .  Markerade ögonbryn och rött läppstift , passar det verkligen hop? Vi får se.  Kanske en blomma i håret, och sedan skall jag sminka mitt skott i pannan .

..

Har inte uppdaterat på ett tag, har hänt massor av saker som jag inte vill komma in på nu .. Men idag så har jag haft det riktigt trevligt med mina föräldrar, vi har varit ute och ätit och bowlat.
Jag satt och kollade på massor av o.c avsnitt och jag fick nyss se att Marissa har dem perfekta skorna , nu hittade jag även dem på o.c style .


Dem ser itne så snygga ut , men dem är så snygga på .

RSS 2.0