fåglarna utanför mitt fönster



Här sitter jag i mina snygga mjukisbyxor , har precis ätit en god frukost nu står mitt goda nya inhandlade tee och svalnar. Jag älskar verkligen ananas & vanilj men tyvärr kan jag inte äta ananas rå eftersom jag är smått allergisk.  Ikväll blir det goda drinkar med min kompis Lisa & två killar till. Det projektet med killar har jag inte lust att släppa just nu , eftersom många i min släkt läser min blogg och jag har verkligen inte lust med några förklaringar nu .  & ja jag som skulle sluta röka är mer sugen än på cigg än ens att köpa en helt ny prada väska , hjälp .  Hennie hade inte heller några cigg , yippie mina lärare kommer inte vara så happy på mitt jävla pms humör .    Mums, nu luktar mitt tee välidgt gott måste bara smaka.  Updatering senare tror jag, och imon blir det nog massa kort från ikväll .


Florence Valentin - pokerkväll . 

...


jul, långt kvar.

Jo jag vet , julen är långt i från oss . Men är det något jag verkligen älskar är det julen , speciellt förra för jag saknar allt jag hade under den tiden . Ni som föjt min blogg vet ju att det var då det tog slut med mitt antaligen livs kärlek och jag träffade två nya killar som jag hade mitt livs upplevelse med . Och nyår , det var underbart fasten jag var helt nykter . Vilket jag inte förstår är det jag som har dåligt minne eller vill jag inte komma ihåg varför ?


jag har lust att börja dejta någon väldigt rik snubbe som har lust att köpa detta till mig , för det skulle suttit perfekt till julen. Man är ju nästan bara inne på julafton så varför inte stussa runt i ett par jimmy choo heels och en stor stikad tröja . Det hade suttit perfekt för mig iallafall .  Fast nu bor jag fortfarnade hemma och dom hade nog inte uppskattat att jag sprang runt med mina heels på vårat golv och så behöver jag inte en rik snubbe för jag har redan dig . <3

ge mig pengar .

Just nu behöver jag pengar , jag kanske har ett jobb snart (?) vilket jag hoppas stort på .




Stella Mccartney, Alexander Wang  & kära marc jacobs.
Detta är mer min stil, detta är mer något jag skulle kunna springa runt i och känna mig lycklig i .
Ger inte Marc jacobs klännigen lite carrie vibbar ? 
Den första är mer något jag skulle kunna mysa med framför en öppen eld , en riktigt höst klänning.
Den andra skulle kunna ge mig många ute kvällar , jag bara älskar den . Då skulle jag aldrig mer behöva tänka på vad jag skulle ha på mig när man skall ut .

allt från net a porter.

allt är inte vackert , nej .

Allt är inte vackert i vår värld , allt är inte fina klänningar eller fina skor . På min minus sida ligger dessa urk klänningar.






marc jacobs, emilio pucci inget jag precis skulle ta på mig .  Men därimot skall jag lista mina favorit klänningar nu till hösten . Men det är senare.

bilder nr 2 .

nehepp, nej det var inte slut med härliga bilder jag vill visa här kommer mer.

min älsklingsvän linnéa på piknick mitt i natten .

haha, vem har sagt att man alltid behöver göra sexiga miner ?

my dear hos larta .

Jag & mina älskling tjejer .

våra sexiga pjuks.

så blev det hela sommaren, korta svarta klänningar.

jag & min älskling på semster i varberg.

rock in tvättrummet.

Balen var här & jag hade på mig min monki klänning & ett bälte .

Inte världens bästa bild på mig , men jag & min underbara vän Emma .

yeah, vi slutar skolan . Det fyras självklart med alkohol.

Dessa två tjejer har varit med mig överallt i sommar och jag älskar dom mest i helva världen .

linnhelenelindhjem

jag är dålig på att updatera här i bloggen, också dålig på att visa er foton på mitt liv. Men en sak är säker jag lever det mest roliga liv & har alltid med mig kamera så varför inte bjuda på några godingar till foton .


vem har sagt att det är fel att jag drar igång "bira bira bärs bärs" på bussen ? haha det är nog smart om jag inte gör det, fast det säger jag i nyktert tillståd men tvärt om när man är onykter.

en vanlig sommarfredag.

glassdrinkar slår allt .

på väg till örebro

g33k på tåget .  som även kallas sofia (:

självklart skulle LB spela lite , detta är väldigt försenade bilder från min klassresa med min gammla klass i början av sommaren .

My love , framme i örebro .

jag gjorde mig hemma snabbt .

en bakdel, även kallad rumpa.

Dom fixar sig till krogen , medans jag & sofia stannade hemma fastvi ångrade oss sedan och tog en taxi in till örebro.

jag åt pasta medans alla andra var fulla och spelade klädpoker , haha!

Fanns ingen bättre bild, ser ut som om jag precis skall börja stor lipa . Men detta var innan skolavslutningen, som sagt väldigt försenade .

lite kul med bilder va?

kärlek till frankrike


hittade denna underbara bild på lookbook, jag vill också ha en pojkvän som klär sig speciellt inte som alla andra . Som också förstår sig på mode . Jag skulle inte heller tacka nej till et körkort och en gammal bil på en fransk lant väg med massa nya system kameror . drömma får man la allt ? dags att städa mitt tråkiga svenska rum kanske . ?

http://lookbook.nu/look/13440-old-school

vem blir inte lycklig i en vacker blåsa.

just nu på net a porters rea finns mina favorit klänningar. Någon som har lust att starta en fond till min klänning/klänningar?



monki, ni gör mig pank .

jag får inte pengar på tre månader pgr av att jag klantat till allt . så nu blir det att sälja massa saker & jobba till pengar men när jag sedan får pengarna springer jag till monki och köper detta.

stort vill ha .

GiseleJimi
japp två snyggingar, någon som har lust att köpa till mig ?

Mamma&Pappa 15 år .

Idag fyrade vi mamma & pappas 15:onde bröllopsdag genom att äta i lilla borås . Mysigt var det, jag som kanppt umgås med min familj längre , men kort kommer .
Idag var jag på intervju vilket gick hur bra som hellst , kändes det som iallafall .
Sedan åkte jag hem sov några timmar gick upp & åkte till borås & åt , trevlig kväll iallafall . Nu funderar jag på en powerwalk så jag somnar skönt sedan men jag tror inte jag orkar , imon blir det stan med Hennie sedan kolla på lillebrors karneval sedan träna , ja jag skall börja handboll men jag tror ej jag börjar imon skall nog bara kolla på sedan så åker jag till sandared , där kanske det blir fest eller bara mysa vi får se .



©LinnLindhjem

idag blir det sko snack .

jag håller på med ett sko kollage, men nu till något som är lite för sent att använda nu nämligen sandalerna . Men tills nästa år kanske .

26512-BLACK26763-RED
gud det finns milljoner att välja mellan här hos :  http://gojane.com/

höst höst kom nu .


skön höst outfit, inget att gå på fest i direkt ellr något snyggt kollage men fy vad skönt det skulle sitta med detta på min kropp en kall höst dag.
Asos & topshop .

en varm sommardag i varberg.


för er

för er som missade den underbara gula blåsan som fanns på zara förra året eller förr förra finns den nu på tradera för små pengen , jag vill göra ett kap men jag kommer nog aldrig att använda den . så här.


http://www.tradera.com/Fargglad_ZARA_klanning_strl_XS-auktion-70430816

Färgglad ZARA klänning strl. XS

underbara lilla varelse


jag brukar alltid bli kär i dyra klädesplagg men denna skönhet är ifrån Stella McCartney adidas , kanske lite mer för sport och så men den skulle passa perfekt till ett par svarta jeans & ett par riktigt höga heels.


vad tycker ni ?

gossip girl


alla kläder ifrån net a porter.

åh nu skulle det inte sitta fel med mycket pengar.


RSS 2.0