Fashion against ADIS

Jag funderar på att beställa hem alla tröjor, man gör ju faktiskt en god gärning .

Snyggast enligt mig.

Stentvätt & multi

Just nu är jag helt inne på stentvättade jeans och skall införskaffa snarast .


Bild: Stockholmstreetstyle

Jag skall köpa monkis Tiny- black snow  .
Jag tror inte det blir någon utgång i helgen isåfall skall jag vara nykter eftersom jag går på pencelin men det står inget om det så det kanske inte är någon fara, jag får se vad jag vågar.

L.A.M.B

Pappa är på väg hem med Gwens nya parfym, som jag älskar . Sitter och luktar på den just nu , fick ett prov förra veckan & kan inte få nog.
Påtal om parfymer så har jag & Jury nyss haft en väldigt het diskution om just detta med parfymer, han gillar allt jag gillar jag gillar allt han gillar. Konstigt att ha varit så nära en person så länge men aldrig fattat att man en daga om något år kommer bli så här bra vänner. Det känns konstigt. Han gick nyss iväg för att fjäska om en parfym av sin mamma & min pappa är snart på väg hit med min . UNDERBART . 

Philip äe iväg & repar inför sin musikal som är , nästa fredag? Inte vet jag men jag funderar på att kolla kanske försent nu , men jag och Emma funderade på det. På lördag blir det utgång med killarna , jag har börjat vara med killar hela tiden. Bra eller Dåligt?  Bra tycker jag , jag gillar killar mer för dom är mer ärliga . fasten vissa är svin . 

Visste ni att kate moss har kommit ut med en parfym , den på 30ml skall kosta 298:- om jag inte minns fel .
Och sedan kommer Britnet också med en ny, hur fin som hellst parfym som kommer i mars någongång.  

Gymnasiet 08.

Jag har valt gymnasium nu , det känns konstig för jag är inte intresserad av något .

MIna val så ut så här iallafall:
1. Hotell & Turism, almås
2. Hotell & Resturang , almås
3.Design pogrammet, bäckäng
4. Frisör, John Bauer
5.It media , John Bauer .

Undra om jag ens kommer vara intresserad att gå i skolan efter nian. Jag vill bara slappa , jag är lat.

foto

Det blir ingen fotografering imon, det funkade inte. Inte så bra att säga det en dag innan, men det gör mig iget jag skall ändå träffa gullet.  Nu skall jag upp och bränna mig lite på fejksätt, med Jessica,Jakob & Nicole tror jag sedan blir det gården. 

Innebandy

Det var kul idag i skolan, faktiskt. Var i skolan lite sedan upp till byn kollade när jakob klippte sig sedan till krogen sedan till skolan igen.
Jakob tänder inte på porr, okej alla killar kanske inte gör det. Men en bra sak att han är jävligt het på gröten med det där med Kate Moss, vi diskuterade henne lite idag och båda jag & han avgudar henne så vi får la se vem som kommer närmast henne i vårat liv, haha jag är djävul.

Detta är alltså vad Jakob kollar på, you are so fucking nice woman .

Heeeeeeeeeeeeeeeemma.

Äntligen, det har varit kul !
Men jag har saknat allt här hemma, jag var också sjuk uppe i sälen så jag ha inte åkt så mycket som jag skulle.
Men en dold talang som jag har funnit på mig nu, som inte är dold längre är att jag har det med att åka skidor i blodet. Jag åkte en svart backe efter att jag ställt mig på skidorna efter 4 år och sedan så åkte jag ner & upp för en backe 3 ggr sedan så åkte jag den svarta.  Köpte ett par ray ban wayfare lookalikes också, dom var mysiga.

Jag har faktiskt funnit två av mina dolda talanger på några månader, jag kan prata flytande norska i sömmnen ni undrar säkert hur jag kan vet det eftersom det är i sömmnen men mamma har väkt mig flera gånger "Linn nu pratar du norska igen" .  & det med skidor . 

Nu till kläder jag ha mkt money som skall spenderas på både kläder och lite annat. Här är lite stuff jag skall införskaffa. & jag har föresten fått lite ersättning för marc jacobs tee:n & velour tröjan som aldrig dök upp . Lite extra klirr i sparbössan . 

Klänningen från stylebystars. 
40s Chiffon Print Tea Dress
Fin blommig sak från asos.

 Den underbara parfymen från L.A.M.B .

Sälen

Ja nu åker lilla jag till sälen, är borta tills på torsdag .
Livet är lite svårare nu än för två timmar sedan , folk har ju lite problem med förhastade slutsatser.
Jag blir alltid lika arg på sånt , förstår du inget ?
När man försöker vara lite trevlig , jaja inte hela livet .
Philip & jag har haft det sjukt kul denna fre-lör , vi har haft väldigt roliga pratstunder.

jag ligger & kliar han i håret.

-jag gillar när folk tar mig i håret. Philip
- mhh. Jag
-Mer än sex faktiskt . Philip
- HA? jag .
Låter inte så kul som det var.

Och så körde vi lite utpressning av min lillebror, om du inte hämmtar vatten så säger jag det till pappa . Ja jag kan vara elak storasyster ibland, bara att leva med ;) Om några timmar åker jag & jag orkar inte åka med detta humöret.  Och vet ni mitt av allt idag, vid middagen så åt vi semlor till efterätt och så säger pappa med lukta på min min luktar gott iallafall så kör han upp hela  semlan i näsan på mig, jag tog min sked trykte ner den i mandel massa och körde den hårt som fasen i hans hår och det gick inte bort. Jag skrattade ihjäl mig, och jag luktar sur grädde i min näsa.  Nu skall jag ta & sova så jag kommer upp imon, och imon när alla sitter i rengninga göteborg så är jag i snöiga sälen & myser .  Tänk på mig när ni är på Jobbet/Skolan .

mitt rum.

jag har fått urinvägsinfektion och jag hatar det.
jag har missat skolan i två dagar, skall dit imon .
mitt rum, jag tror ingen levande varelse vill ens gå in här.
imon kommer philip och jag har panik, jag måste städa duscha damsuga men nej
här sitter jag och inte orkar göra ett piss. Jo jag har visst städat en del , men jag däckade igen .
Min laptop står knäppt så jag har ont i benen ..

En liten trevlig bild på mitt nattduksbord
image163
mums vad fräch jag är, jag tror aldrig någon kommer vilja leva ett långt liv med mig .
Smink, Vatten,Astmamedecin,Bh inlägg som jag tagit bort, papper, kungen av danmark som jag blivit beroende av igen . Papper, tabletter, ja vad är det mer för skit linn har där ? nja allting .

hjälp

Jag börjar bli rädd för mig själv, jag kan knappt kontrollera mig själv. Denna dagen har varit sjukt jobbig, nu vill jag bara ha ett stort glas vin , kanske en hel vinare och ett paket cigg . Jag känner att jag inte längre bryr mig om något, jag känner för att ta massa tabletter och säga allt jag tycker om alla och sedan dra på ett flyg till thailand eller något annat land.


tur att jag har dig .

Jury & Philip

Åkte för ett tag sedan, känns tomt !
Utan deras skratt , haha! Det känns konstigt att sakna någon så.
Vi har så roligt tillsammans vi 3, det känns som jag kännt dem för evigt fasten dom har lite konstiga ideer ibland.
Vi har bara degat idag dom kom för det första väldigt sent och sedan kollde vi på Karlsson på taket, jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde med dom när karlsson sa "det är ingen vanlig elefant utan den har till&med en snaaaaaaaabel" jag har sjuk humor jag vet. Jury ville röka på mitt rum, först sa jag att det var okej sedan skulle han få mig att gå ner och hämmta cigaretterna men nej där tog det stop igen jävla springare här inte. Så vi fick följa med han ut en sväng på en rökpaus .  & jury med sina jävla mobilkort . haha!

På måndag börjar kanske ett nytt kapitel i mitt liv ?
Jag skall nämligen träffa en utav mina bästa tjej kompisar, eller den bästa.
Vi har glidigt ifrån varann att vi inte ens pratar med varann längre, men nu är det bestämmt
vi skall ses på en fika i borås. Vi har dom mest sjuka minnerna många av jordens människor aldrig kommer att få uppleva.  När vi tog hennes moppe tex och körde upp till en affär köpte en big tårta och körde runt i flera timmar för att hitta något mysigt ställe och äta den på . Tillslut körde vi till tubbared och åt HELA tråtan .
Eller när vi bestämmde oss för att bara äta clementiner i en hel vecka för att vi tyckte vi behövde gå ner i vikt vilket vi värkligen inte behövde.


Linn & Torbjörn

såg nyss en kommentar , "förstår itne varför du lägger ut bilder på dina outfits det är ju sådan man ser varenda dag." jaha okej, dom är gammla och jag hade ingen fantasi just då , inte för att jag tycker att jag klär mig som alla andra jus´t nu så .

Men till rubriken, nu kommer det jobbigaste & svåraste av allt . Att berätta för er , för bloggen. Jag & Tobbe blev ett avslutat kapietel för mera en än vecka sedan nu , det var jag som tog dom sista orden och sa som det var.
Jag ångrar mig ibland faktiskt, det känns lite konstigt att helt plöstligt vara fri som en fågel .
Men ingetligen trodde jag aldrig att det skulle ta slut på detta sättet, imon kanske jag skall till han eftersom
han fyller år . Jag är inte helt säker. Jag har redan börjat träffa en annan, och ja det är lite tidigt ganska mycket tidigt faktiskt men vi hade varit vänner länge jag och "han" och sedan hade vi börjat ses mer och mer sedan blev det bara så , jag kanske begräver min sorg i han efter att förlorat det finaste av allt . Jag är väldigt känslig & svartsjuk och nu när han kommer ut i världen som singel så känns det konstigt för mig, att någon tjej ligger på min kudde eller pussar hans läppar som en gång tillhörde mig. Men vi kommer nog förbli kompisar, det är så jag vill vi får se. Vi har ju trotts allt levt i hop i 1 ½ år .


Nyår

igår sa jag att brittan hade varit nyårslåten 07/08 men nej glöm det. jag & sofia gick långt för att komma till en fest madde & jessica gick snabbare än oss jag hade mina monki skor som nu är förstörda. Men när vi gick där i mörkret kunde ingen mer en Marit fixa så att det blev riktigt kul att gå där fasten vi bara sjöng " OHOHOHOH UHUH YEYEYEYE YEE"  vi sjönde från en början bara för att jessica&madde skulle höra oss men vi sjönde resten av vägen sedan. Inte undra på varför inga bilar stannade som skulle åka till festen som trodde la att dom skulle bli våldtagna av oss .


Gud vilka minnen man får upp när man lyssnar på denna låt. Underbar.  tack marit.

Rar

Jag har varit ute efter Zara skorna länge,länge . Men nu så säljer rar dom, kanske inte så bra att lägga så mycket pengar just nu på högklackat som jag använder en gång . 
Varför kan inte min pappa vara skomakare , eller min mamma skodesigner och fixa alla möjliga skor till mig .
Föresten mitt lille nyårslöfte gick inte så kalas bra som jag hade trott , jo visst har jag hållt mig i från kött och inte ätit  sånt men nu så luktar det köttfärs i mitt rum kanske borde gå ner och slänga i mig lite kossamu . 



Philip & Jury åkte nyss, ibland är det de roligaste av allt att vara med dom. Jag har alltid önskat mig en killkompis redan när jag var liten så skrev jag de på en lapp och gömmde. I min gammla dagbok står det "jag vill ha en snäll kill kompis hellst skall han vara kär i killar så han inte bli kär i mig och han skall också gilla rosa saker. " något i den stilen var det iallafall och nu har jag två otroliga vänner, killar! Men tyvärr är dom inte gay , för det skulle varit bra men man kan ju alltid drömma ?

Platåpumps från Zara i storlek 38
Bild: Rar/Tradera

akutionen hittar ni här: http://www.tradera.com/Platapumps_fran_Zara_i_storlek_38-auktion-55348890

tjollahopp nu skall jag äta kossmu !

Nyår!

Har inte updaterat på ett bra tag, förlåt! Men mycket har hänt i mitt lilla liv, inger jag vill gå in på nu  .
Men hur hade ni det på nyår? Jag hade roligt, men inte så roligt att jag skulle göra om det faktiskt jag mådde mest
dåligt, jag gick hur långt som hellst på kvällen i mina högsta skor så nu kan man säga att jag har sår på fötterna.
Men min kväll började med att vi hade tjejmiddag hos Michaela, jätte mysigt. Sedan gick jag,Jessica,Madde&Sofia vidare till en fest långt långt upp i skogen där alla var. Det blev mycket dansande,vinglande & rammlande. På tolvslaget gick alla runt och kramades, vet ni ? jag såg kanske fyra raketer . 

För att jag inte önskade er gott nytt år så får jag önska er gott nytt år nu !


En låt jag alltid kommer att tänka på nyår är Britney Spears - Piece of me  .

RSS 2.0