big no no


why lindsay ?  Har det gått & blivit populärt att rasa upp i vikt .  jag tycker hon borde sättas på en diet nu .

ugly betty


Men är det inte lilla betty som vi har här ?  I kläd i marc jacobs underbara kofta som även amanda berg hade på en plåtning .  Underbar är den , men whats up to the shoes ?

jag vet hur mycket du vill känna mig .


i love my shorts.

idag klipper vi allt hår.





en outfit . en underbar outfit .

fest på lördag

Fest på lördag, vilket kommer bli underbart !  Inte som alla andra fester där man bara tar på sig något & drar utan nu måste jag verkligen planera för detta är inte vilken fest som hellst utan detta skall bli perfekt , min kompis skall ha lokalfest & vi skall dansa på borden hela natten .



detta hade suttit perfekt på min kropp på lördag , inte för mycket & inte för vanligt . Jag har iallafall köpt mina skor som jag skall ha , perfekt !
Linne: Forever21
Jeans: Forever21
Skor: asos
Väska: asos

jag bara slängde ihop lite kläder,  därför en kladdig otufit .

min blogg.

är uttorkad, jag har ett liv som inte orkar med bloggar just nu . Inte just nu iallafall, lite tragiskt .  Men när jag börjar skolan igen så kommer det en blogg fylld med kärleksfulla inlägg .  Sommaren än sålänge har det itne varit mycket till sommar men mycket roliga fester & sånt som hör sommaren till .  

Just nu sitter jag i vårt underbara hus i varberg, det är så fint . verkligen som i en film .

Jag drömmer mig bort , jag som shoppat massa idag vill ha ännu mer . Jag köpte skorna på indiska som jag velat ha länge länge & två par shorts & lite annat smått& gott som jag skall försöka fota fint här nere så jag kan lägga upp här.

Carvela Patent Platform Slingback With Metal Trim
eftersom jag inte får köpa något svart på en månad så får man väl drömma om dessa .

RSS 2.0