bland blommor & bin.

Betsey Johnson Official Store, BTSY-4569 Strawberries on Charmeuse Strapless Babydoll Dress, betseyjohnson.com
Denna klänningen är underbar , fast det är något som får mig att tänka nej .

Skall snart iväg på en lektion sedan bär det av till götet med vännen min , och jag hoppas på massor av roliga kort .  Nu tror jag att jag skall ta mig något att äta för äta har jag inte gjort på två dagar ? & jag är inte ens hungrig , fast nu börjar magen gnälla lite.


so long.

i like my own way .

image179
är det något jag hatar är sugmärken, kolla vad fult det är  ? han skall få igen .

Linne: Igentligen en klänning, från Ginatricot
Kjol : Ginatricot.

skall i väg & låna en friends box, love that .

im under pressure

image178
tjockis armar .
Linne: Topshop
Kjol: GInatricot
Skärp: vetinte.

trashygirl

image176image177
Tröja: H&M
Kjol: Ginatricot
Latexleggins: Ginatricot
Skor: Monki

puh, snart kommer det lite roligt.

min blogg är tråkig, tråkig så nu får jag allt ta med kameran med på mina äventyr .   Har precis fotat så nu kommer det snart lite roliga foton .   Skall äntligen lägg ut kläder på akution .

puh, snart kommer det lite roligt.

min blogg är tråkig, tråkig så nu får jag allt ta med kameran med på mina äventyr .   Har precis fotat så nu kommer det snart lite roliga foton .   Skall äntligen lägg ut kläder på akution .

sången till dig .

denna sången är underbar , den är inte som andra som låt texten går in i ena örat och går ut i andra , denna stannar kvar och får mig tänka på oss . Det är precis som om jag sjunger för dig, bara dig för allt stämmer.

And I don't wanna fall to pieces
I just wanna sit and stare at you.
I don't wanna talk about it
And I don't want a conversation
I just wanna cry in front of you.
I don't wanna talk about it
'Cause I'm in love with you.

Fransk sång , en cigg i handen och en härlig biltur

Denna helgen har varit lite galen och mycket galen , i fredags åkte jag in till borås med mina vänner det var så härligt i bilen solen sken och vi satt och rökte i bilen och lyssnade på fransk musik . sommar
Efter all stress hammnade vi äntligen på plats där vi myste med alla människor vi inte kände , vi satt ner och bara sjöng med folk som man just lärt känna , det var mysigt . Sedan med lite otur hit & dit hammnade jag äntlige trygggt i sängen med världens underbaraste brevid mig sida. Sedan på lördagen lagade han mat åt mig och vi åt och myste sedan åkte han och jag åkte upp för fest hos en kompis , det var kul för en början sedan tröttnade jag så jag åkte till sandared och hade hur kul som hellst men brinnande faklor och många trevliga människor och en enveten kille som bara skulle ha ett kort på mig , haha! han tjänade 50 kronor , och med mina lånade skor tog jag mig sedan till borås för att träffa en underbar människa där jag sedan sov .  


underbar låt, Alizee - Jen ai marre
 


RSS 2.0