fan .

Ibland måste man får få svära och vara arg . Jag vaknade i morses hur glad som hellst skuttade omkring och tog på mig kläder sminkade mig och sjöng med musiken men sedan läste jag en sak jag inte skulle gjort . ÅH jag blir så fruktansvärt sur på mig att jag tar åt mig , detta handlade inte ens om mig?  Och min huvudvärk börjar komma tillbax nu, fan fan fan .
Fick för mig att skicka ett gulligt sms till världens bästa pojkvän för han får mig alltid att må bra , tack sötnos .
Nu blir det en fika i alingsås med mamma & mitt x mamma .

ett fult kollage.


topshop ginatricot     .

i will not forget.

ja , jag har ju startat en ny blogg . Den går hur bra som hellst, men nej jag vill inte släppa denna bloggen helt jag vill fortfarande ha en modeblogg.  Jag fyller år snart,  men jag har ingen aning om vad jag önskar mig men hur som hellst skall jag nu göra ett stort kollage om vad jag vill ha på mig i höst.


see you later.

en dag, en sömnlös natt.

Inatt fick jag inte sova något alls , min mage slutar inte värka . Vad är det för fel på mig ?
Så imorses tog jag mig till doktorn inte speciellt mycket fel på mig inte får svar på fredag ,puh.
Jag skall ta det lungt fredag,lördag,söndag nu är det ju ändå snart lov kan ta igen det på lovet.
På lovet skall jag även spendera lite tid i varberg med min underbara familj, mysigt värre blir nog massor av höstiga foton.


Den som skulle ge mig dessa underbara dr martens just nu skulle fått mer än ett leende från lilla linn .

/Linn . ♥

christian .


Du gör mig till den lyckligaste på jorden .

foton.






min älskade gucci .

jag saknar den , den användes många flitiga gånger sedan gick den sönder jag tänkte laga den men helt plötsligt försvann den någon som känner till detta ?  Inte det ända som blir snott hemma hos mig utan sprit för massa tusen kronor, men ingen har snott min gucci kan jag lova då blir det smisk .


pigg.


Jag klagar ofta på att jag gjorde största misstaget att göra slut med mitt längsta förhållande och nu hammnar jag bara i dåliga men ni gör mig starkare killar och jag vill vara singel . Som Misse sa hitta din singel låt , varsegoda här är min!

helg imon

Helg imon att längta till, men det blir inte så mycket festande denna helgen skall mest spenderas till att plugga igen alla ämnen jag inte pluggat på . Men imon blir det nog utgång en stund iallafall skall träffa en kompis som jag inte varit med på länge , Becca. Hon hade tydligen fått försig att jag skulle träffa hennes killkompis , hon tyckte vi passade bra tillsammans så vi får la se om det var något intressant .  Jag längtar otroligt mycket tills nästa torsdag då är det okej för mig att bada , haha!  Rökandet går inte heller bra, jag kommer aldrig kunna sluta . Och min födelsedag kommer bara närmare & närmare vet ju inte riktigt vad jag önskar mig .


love me love me not .


jag saknar känslan att alltid ha någon där, alltså jag menar någon som man kan krama i flera timmar utan att det känns fel. jag saknar att ha någon som man kan ligga brevid i flera timmar och bara kolla på varann utan att säga ett ord , men någonting säger mig att jag kommer finna detta snart , fasten jag varit ute på helt fel spår . jag älskar mina vänner det ska ni veta och utan er just nu skulle jag aldrig klarat mig igenom detta som jag gått igenom . men nu har jag en helg att se i framimot fasten det bara är måndag idag men helgen skall bli mysig ,vänner,musik,dans,kärlek & sömn .

photo by ; http://www.linascheynius.com

summer.




nice.

vänner.


Jag måste bara få ur det, jag älskar mina vänner .
För en vecka sedan, på lördagen hade jag tjejkväll & det var helt underbart.
Har varit för upptagen för att tacka för allt, för utan er tjejer vet jag inte vad jag skulle göra.
Jag tänker på när vi gick runt i borås alla vi och sjöng högt , en rammlade dit sedan skulle en kissa
sedan en som skrek poooolisen kommer ta in er i fyllesell . Något ni inte kanske förstår men sånt får
mitt hjärta att slå ett extra slag .  Jag älskar er .

magad, ett ord för linn.


Avslut avslut , ja det avslutat med en najsig bild .

Ett väldigt jobbigt & långt inlägg.

Jag har varit off ett tag nu, och jag har många många orsaker till detta .
Vet ni hur det känns att ha ett sånt stort hop om allt och sedan förstörs på mindre än två sekunder.
Att höra orden från en människa som säger att din framtid är förstörd , du kommer aldrig mer kunna leva normalt igen .
Jag kommer få leva med detta hela mitt liv, det är precis som om jag får stämplad med ordet i pannan.
Och jag känner mig faktiskt skylldig att berätta för mina nära och kära varför jag mår som jag mår , men jag orkar inte förlåt .   Dessa två senaste veckorna har bara varit fram och tillbax till sjukhuset , och jag är verkligen en person som inte pallar sånt . Och snälla förlåt mig och jag bryter ihop men jag är inte den som tål allt jag orkar verkligen inte mycket till .

Jag har även fått kontakt med en kompis, e som jag nästan aldrig pratar med längre som även river upp mer känslor, det var den tiden i mitt liv jag mådde som bäst när jag inte hade några som hellst problem .

gud vad mitt liv är besvärligt.

RSS 2.0