kärlek, svek & ja ingenting.



Jag skall nu tala ut , jag talar ut .
Jag är den som svårt blir kär alltså jag blir inte ofta kär . Men nu blev jag helt chockad när detta hände , lögner är det värsta jag vet . Jag började gilla en person, väldigt mycket!  Men fy för alla lögnare , inte för att det hände något med mig så där speciellt så men fy .

Otroliga Cheap monday

Jag gillar cheap monday jeans, det gör jag . Men jag har aldrig tyckt något speciellt om deras andra kreaktioner men jag blir verkligen imponerad av deras kollketion ss 09 , här har ni några smakprov.



Åh är inte kjolen underbar , den skall jag införskaffa snarast, eller jag fyller år snart kanske skall önska mig detta?
Tröjan därimot den är en riktig snygging , den skulle passa perfekt som stor tröja nu till hösten .
Shortsen är något jag skulle vilja bära en varm sommar dag med en randig tröja & ett par tyg skor.

over and out .

lovely


sommarstället.

med några fina blommer och en vacker melodi

satt nyss och åt med mamma , hon är verkligen min förebild.
hon berättade om allt och mycket mer , hon har ju börjat med extravaganza eller vad det kallas när man alltså bara äter soppor detta skall hon göra i två månader nu  . Igår satt vi och lunchade jag med min feta skagenröra på en liten fjuttig mörkfralla satt hon där med sin soppa jag känner mig faktiskt väldigt sugen på att börja med detta men hon berättade att jag är aldelles för ung och smal , jag väger mindre än 50 kilo inget jag tänker avslöja här men jag har aldrig varit sådär jätte nöjd med min kropp . Vi kom också in på det här med en thee diet jag skulle börja med men jag tror jag inte kör den fullt ut utan två dagar i veckan istället , det vore nog klokt .   Och jag älskar soppor, speciellt den mamma åt igår .

Augustana-Boston  , bland den finaste låten jag hört.




/ over and out Linn Lindhjem .

kris, hjälp nu .

På lördag är det dags för maskerad och ja, man får inte bestämma själv vad man skall vara utan hon som har festen har redan bestämmt och jag & lisa fick nog det svåraste av alla . Tönt. Så därför behöver jag nu tips, vi hade tänkt oss en stor skjorta med lite rolig text på,nördbrillor,storthår och knästrumpor låten det bra ?   Jag är inte  den som inte bjuder på mig själv med jag orkar verkligen inte lägga ner tid eller mycket pengar på detta så tips ,snälla ?  



det hade ju inte suttit fel med lite luella bartley kläder nu .
men hjälp nu ?

net a porter.


två underbaringar från net a porter , förälskad.

dags att springa

dags att rusa till sängen SATC börjar ju nu, skall mysa ner med massa glassar och mysa framför satc .

jag är sjuk .

jag är sjuk, imon skulle jag på jobb interjuv men det lär inte bli så eftersom min kropp knappt klarar av att trycka på tangenterna . Men jag kan inte sova mer, har sovit hela dagen . Min hals har nog aldrig varit med om något värre , tror tillochmed detta är värre än halsfluss. Hög feber. Men men, detta med jobbet det är somsagt bara en prao plats men om jag har tur kan jag även fixa så jag får jobb också, vilket innebär lön och det behöver jag eftersom jag inte får pengar på tre månader nu . Och något som är mer irriterande är att jag skall sluta röka, jag har lovat att detta blir sista paketet .
Jag vill ha pengar , jag vill ha nya underkläder, klänningar, skor & smink.


underbar Bustier från lidex, 199 kr .

kjol från barnavdelingen på lindex, 129 kronor .

22:25

Klockan är 22:26 och läget är ostabilt , jag har ont överallt . Lilla linn är sjuk, sjuk igen . nej .


lite svart, lite rött läppstift, en stor kjol, spets . ja jag vet inte . Kjolen får mig att se vädligt tjock ut .

spets,nitar & fulsnygga jeans .


Spets trenden är i full gång , jag vet inte helt säkert om jag någonsin kommer sluta älska spets, spets på trosor,bh:ås,linnen,leggins ja allt .  Här har ni iallafall ett smakprov på mitt spetslinne, lite gammalt,lite porrigt & lite ja fjortis över hela linnet men jag skall göra om det .

RSS 2.0