sammet.

Varit prat om i ett tag och jag hatar det . Sammet är något min mamma hade på sig när hon väntade mig , både jag och hon tycker det är fult nu så inget imot henne . Men usch alla klänningar från monki i sammet och leggins . En outfit jag gillar med sammet är denna , bara denna !

Linneaborg på minoutfit.se


beslut.

Stora beslut får la alla göra ågon gång  i livet , jag har gjort ganska många och nu ett nytt och roligt beslut .  Att börja göra smycken och sälja . Jag har alltid varit den som är bra att jobba med händerna och är väldigt kreaktiv så därför kommer detta passa mig perfekt .  Så håll kollen här fram igenom för jag kommer nämligen sälja här från bloggen , från starten iallafall.  Nu väntas bara inhandlingar av redskap sedan hjälp av en vän till familjen.


YEEES.

kalla mig lite efter eller vad ni vill men den senaste tiden har det ju varit snack om en till sex and the city film och nu blir allt sanning dom skall göra en till .   Jag som trodde det var slutet men äntligen kommer det en till .  läs mer om det här.


Sex and the city.



Skor : Jimmy Choo
Kjol: Oscar de la renta
Top: Miu Miu
Clutch: fendi
Halsband: http://www.supastar.se
Sex and the city det bästa pogramet som finns just nu fick boxen i julklapp och suttit massa nätter med pojkvännen brevid mig sjävklart fick han inte bestämma det självmant men så fick det bli .  Men Carries stil är både ful och snygg . Detta är något hon skulle kunna ha på sig .  

RSS 2.0