dessa bilder säger mer en 1000 ord

japp.

micha Barton

gör det igen

Chloë Sevigny

Jag pratar inte alltid om mina stil ikoner, eftersom det är olika hela tiden men oftas gillar jag dessa 3 personer hela tiden och det är : Chloë Sevigny , Micha Barton och Nicole richi . Såsom kate moss och olsens är itne riktigt linn , men ändå kan jag gilla det dem har på sig men inga stil ikoner dirket , jag vet många gillar dem även kompisar till mej men för mej sejer det stopp för dem . Töntig är jag men , jag diggar även mina 2 närmsta vänners klädstil därför är dem också ett plus till min stil . 
image2

T , T min kära T

Idag har vi varit tillsammans i 14 månader, och det är dem underbaraste månaderna jag någonsin upplevt i hela mitt liv . Jag måste tacka dej T , för att du är den underbaraste människan i hela mitt liv .


Genesarets sjö  , jag tänker på dej igenom hela låten .
image1

jag vill ha en ny klänning

igen? ja en dyr , som marc eller chloe .

Oyster dress large view
Miu Miu , gör det igen får mej in love .

just nu

sitter jag här trött och utsliten, eftersom att jag hjälpt tobbe medatt dra ner alla tapeter i hans rum .
Men en belöning får man allt efter all slit, bio !  Längesedan faktiskt iallafall med han ensam, va på harry potter med lillebror och mamma och t och det var för någon vecka sedan, det var mest för deras skull jag gick men nu ska vi gå på ciao bella, eftersom jag nästan är säker på att dem filmade oss detta året och förra året på gothia och den värkar fruktansvärt bra.  Men det bästa är  att jag har hela sista veckan av sommarlovet bestämmt massor av saker jag ska tex in till göteborgskalaset och på liseberg för andra gången i år med en riktigt rolig vännina som jag nästan aldrig träffar längre, sedan blir det lite girls night hos mej på lördag det ska bli riktigt kul . 

oj lite lågt inlägg när man täker att man ska skriva 1 rad, men detta får bli dagens inlägg.

och

förstår ni hurmycket jag ångrar att jag inte slog till i stockholm .    VÄrlden finaste klänning var billig , billigare än vanligt.    Jag ärdeprimerad .



chloe and Sass&bide

Detta är värkligen något för er som har lite mer cash , underbara cardigans som man inte mer en allt annat vill ha .

Oversized poncho cardigan large view
♥See by chloe

Let It Go cardigan large view
♥Sass & Bide

nu!

Har jag äntligen satt tummen i att skaffa en blogg för alla mina familjemedlemar som  farmor, mamma,pappa,birgitta   ja alla vill läsa min blogg men jag vill ha två , en som är för mode människorna och en som är lite mer av allting, so enjoy .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0