fest 24/7

För min del har det varit fest 24/7 och min garderob börjar visa det nu, antaligen är det söndrigt eller så har jag haft det på en fest vilket känns trist så imon blir det lite nya kläder .

Forever 21 underbaraste skorna på länge nu när man kan beställa därifrån så gör man inte det , varför ?

topshop.

Topshop shippar till sverige & jag vill beställa hem massor men har inte pengar för det nu skall köpa massor på monki på torsdag om jag kommer iväg till götet .

Topshop .
Body Con Mini Skirt
Den här röda kjolen säger allt, den skulle kunna få följa med mig på nattens äventyr . Många timmars dans i den ?
Mid Wash Pocket Detail Hotpant
Dessa shorts är dom jag letat efter i år helt perfekta för en varm sommar dag & passar perfekt med ett vitt linne & brun hy .

min helg.

Min helg har faktiskt inte varit speciell händelserik som det brukar bli .
På fredagen åkte jag Nicole,Tobbe&Jonas upp jag & nicole handlade lite tills kvällen , sedan kör tobbe hem oss & jag gör mig irodning här hemma sedan kommer tobbe & hämtar mig vi åker upp till Nicole sitter och dricker lite och åker sedan ner för att hämta mer folk som tog väldigt lång tid för vissa vill inte gå ifrån krogen, haha! Sedan när vi kommer upp börjar alla äta det var jätte gott sedan efter en stund så får jag för mig att jag skall åka till Larsson så jag ringer Ida och ber om skjuts och jag fick springa till deras bil det var inte så kul. Hos Larsson låg vi och snackade kollade 5 min på en film & lyssnade på Larssons kärleks sång. Sedan så kommer Tobbe & hämtar mig för vissa omständigheter och vi åker & lämmnar Moa & Jonas långt långt ut i skogen i Jimmys bil det var kul sedan åker vi runt & runt sedan hämtar vi upp någon kille som vi kör hem och sedan kör dom hem mig jag går direkt och lägger mig .
Lördagen; vaknade vid tolv satte mig vid datorn,segade . Mammas kompisar kommer hit jag sitter instängd på mitt rum sedan gör jag mig irodning badar och sminkar mig, går sedan ut för att möta emma & co vi gick till gymmet där killen vi skulle möta inte var på det gymmet utan ett annat så jag träffar Jessica,Stefan,Madde&LB & jag följer med dom & äter sedan går vi hem till Stefan & dricker lite och tjötar sedan blev det nog för mycket för mig jag rammlade & hade mig , men det är sånt som händer. Sedan kommer Robin,Jury,Richard,Linus,Manfred & Jim till stefan men vi gick hem till robin strax efter det & där somnade alla förutom jag , ringde Jakob han kom & möte mig & jag gick hem och satt vid datorn till 6 sedan somnade jag skönt i min säng.
& Idag försöker jag bara få med min tröga familj till thairesturangen men nej dom är tråkiga som vanligt, biland önskar jag att dom inte fanns . Skall fixa mitt rum nu sedan blir det nog tunare i kväll .

linn......

jag blir besviken på mig själv, jag kollar alltid mejlen försent .
fick mejl av Ebba von Sydow blev bjuden på modemingel i sthlm den 12 mars .

kära pengar.

Snart är det dax, jag flyttar ut ur mitt barndoms rum . Min egna lilla stuga skall bli min nu och jag skall fylla den med fester och långa sommarnätter med kompisarna .  Jag skall få mitt egna lilla spejs, just nu är det gul färg på väggarna gulligt men för gulligt för mig, jag skall ha cream färg och svarta gardiner och massor av mysiga saker .  Så nu kanske jag säljer massor av kära ägodelar från mitt rum , funderar på att fortfarande ha min garderob här hemma för stuga är redan liten och med mina kläder blir det inget mer utrymme .

Lite små saker till stugan :
PJÄTTERYD Tavla
Drömma får man ju ?  Skall jag spara lite pengar till denna , eller lägga pengar på något annat ? Föresten så är den ganska stor så jag kanske borde glömma den .
HEMNES Spegel
Spegel , alltig skall som sagt gå i svart & cream färgat så denna blir nog najs på väggen .
BORDSLAMPA CHOCOLATE

Bordslampa från Rusta !

RSS 2.0