Mobil test

Ja det är skola i mon och jag kan inte sova för en viss underbar person har fått mig att piggna till snälla säg inte att han är som dom andra . Ne nu måste jag sova och lyssna klar på joshua radin:-)

livet.

Just nu är mitt liv väldigt väldigt hårt , nog den mest hårda tiden jag någonsin gått igenom och alla tröstar mig & säger " alla går igenom en sådan tid i ungdomen" jag hoppas att det inte fortsätter att vara så här för då klarar jag mig inte länge till. Jag har världens bästa kompisar som stöttar mig till 100% och folk som sviker , folk som stått mig väldigt väldigt nära har sjunkt till en nivå där man inte ens säger hej längre.  Jag har mycket ilska i mig och jag försöker inse att livet inte blir lättare med alkohol, jag försöker verkligen . 
Jag träffade nyss världens mest underbara person som jag föll som pladask för och nu har jag mist denna person vilket gör allt mycket svårare, jag vet fortfarande inte vad det var som hände vad jag gjorde som var fel ? sa folk saker till mig som han trodde på ? gjorde dina kompisar detta? eftersom jag vet att han inte gjorde detta för sin egenskull för det han sagt till mig går inte i hop med det ha nsa till mig två dagar tidigare .
Ni kanske undrar varöfr jag sitter här & skriver men jag känner att jag behövr skriva av mig lite, jag har funnit mina bästa vänner och inset att några av mina förra vänner inte var riktigta vänner . Jag har börjat inse vad vänskap är , tack vare dessa personer .
Jag bor i en väldigt liten håla så som ni förstår så snackar alla om allt, folk går runt och snackar om en fasten dom inte vet vad som är sant eller falskt så ni skall försöka inse detta nu har ni frågor om mig gå inte runt & snacka utan ta det med mig .  för jag orkar inte bli sårad mer, mitt hjärta orkar inte med det.

topshop

Topshop har en av världens finaste blusar som måste införskaffas innan sommarn, jagt änker denna blus just nu med ett par svarta jeans och ett par höga klackar så är party outfiten klar eller varför måste det vara party ?
Floral Print Long Cami

I need new shoes .

Jag behöver nya skor, som inte är helt sant kanske . Men jag känner att jag skall införskaffa ett par nu från asos dom har ju riktigt snygga&billiga skor så här kommer mina funderningar:
ASOS Premium Patent Leather Brogued Shoe BootL'autre Chose Double Buckle Shoe
Cross Front Stacked Platform ShoeASOS Premium Cross Over Platform Leather Shoe
Patent Button Ankle BootDouble Breasted Military Jacket

Den sista är ingen sko men en underbar jacka som jag funderar på att beställa .

Vilken sko skall jag köpa ?

Everybody loves h&m

image165
Inte något speciellt fint kollage men, detta är vad jag skulle ha på mig en varm vår dag .
underbart!  allt är ifrån h&m

Segt!

Inte hållt bloggen i liv precis, men nu ja nu jävlar nu måste det bli mer updatering (förlåtförsvärdomen) .
Igår var det party hos mig tema:Hora , låter inte så kul men det var det vissa stunder iallafall , men men .
Jury,Madde & Robin stannade kvar och kollade på tv med mig som var lite knäpp Madde gick hem vid 12  Jury & Robin gick hem vid halv 3 eller något kommer inte ihåg . Jury kommer till mig idag och jag måste panik städa mitt rum som var så fint igår men nu har alla slängt saker överallt .


Jag ha beställt en klänning från ett företag i asien från tradera som jag gjort tidigare, den var så fin jag kunde inte motstå .
 

RSS 2.0